Премахване на свързването на устройство от първоначалния му акаунт
Премахнете свързването на устройство от друг акаунт, за да можете да го добавите към собствения си акаунт в Hik-Connect.
Когато добавяте устройство чрез сканиране на QR код или домейн на Hik-Connect, ако резултатът показва, че устройството е добавено към друг акаунт, трябва да премахнете свързването му с този акаунт, преди да можете да го добавите към вашия.
Преди да започнете
Уверете се, че устройството и телефонът, на който работи мобилното приложение, са в една и съща локална мрежа.
Стъпки
-
Добавете устройството чрез сканиране на QR код или домейн на Hik-Connect.
Забележка
Вижте Добавяне на устройство чрез сканиране на QR код или Добавяне на устройство чрез домейн на Hik-Connect за подробности.
-
На страницата с резултата натиснете Премахване на свързването, за да започнете премахването на свързването на устройството с неговия акаунт.
-
По избор: Ако възникне мрежова грешка, извършете следните операции.
- Натиснете Свържи към Wi-Fi, за да свържете телефона към Wi-Fi мрежата, и се уверете, че устройството е в същата локална мрежа с телефона.
- Натиснете Или можете да премахнете свързването на устройството от акаунта му в локалния GUI, за да премахнете свързването на устройството чрез локалния GUI.
Забележка
Премахването на свързването на устройството чрез локален GUI трябва да се поддържа от устройството.
-
На страницата за премахване на свързването въведете паролата на устройството и кода за потвърждение, показан на изображението.
-
Натиснете Готово.
Свързани теми
Активиране на функцията DHCP на уеб страницата на устройството
Активирайте функцията DHCP на уеб страницата на устройството, за да се разпределя автоматично DNS адресът.
Настройки на устройството
Преглеждайте и редактирайте основната информация на устройството и конфигурирайте функции като криптиране, код за потвърждение и прехвърляне.
Документация на Hik-Connect