LogoДокументация на Hik-Connect
LogoДокументация на Hik-Connect
Начална страница
Помощен център
За Hik-Connect за iOSИзбор на държава или регион при първо стартиране
Режим на посетител
Регистрация
Управление на устройства
Управление на любими
Добавяне на камери към любимите от страницата със списък на устройстватаДобавяне на камери към любимите по време на гледане на живоПремахване на камери от любимите
Споделяне на устройство
Преглед на живо
Възпроизвеждане
Контрол на достъпа
Управление на сигурността
Известие за аларма
Отговаряне на повикване от вътрешно станция
Други функции
Системни настройки
Нулиране на парола за DVR/NVR
Ръководство за потребителя
Помощен центърУправление на любими

Премахване на камери от любимите

Изтрийте камери от съществуваща папка с любими.

Можете да изтривате камери в любимите.

Стъпки

  1. Отворете страницата Редактиране на любимите.

    • В страницата със списък на устройствата, ако страницата е в режим списък, плъзнете името на любимите наляво и докоснете Редактиране.
    • В страницата със списък на устройствата, ако страницата е в режим миниатюри, докоснете Редактиране на любимите.
  2. Докоснете камера, която трябва да се изтрие.

  3. Докоснете Потвърждение в изскачащия прозорец, за да изтриете камерата.

Свързани теми

  • Управление на любимите
  • Добавяне на камери към любимите от страницата със списък на устройствата
  • Добавяне на камери към любимите по време на гледане на живо

Добавяне на камери към любимите по време на гледане на живо

От страницата за гледане на живо добавете често използваните камери към любимите за удобен достъп.

Споделяне на устройство

Споделяйте своите устройства с други потребители и получавайте устройства, споделени от други.

Съдържание

Стъпки
Свързани теми