Възстановяване на последния преглед на живо
Активирайте възстановяването на последния преглед на живо, за да се възстановява автоматично предишната сесия на преглед на живо при всяко влизане в мобилния клиент.
Ако активирате тази функция, при всяко влизане в мобилния клиент ще се възстановява последният преглед на живо. Режимът на разделяне на прозорци и подредбата на прозорците за преглед (в режим на множество прозорци) също ще бъдат възстановени.
Натиснете Още > Настройки, за да отидете на страницата с настройки, и активирайте функцията.
Плаващ преглед на живо
Активирайте плаващия преглед на живо, за да се показват плаващи прозорци за визуализация на страницата със списъка с устройства при избор на камери.
Показване/скриване на нулев канал
Активирайте показването на нулевия канал (виртуален канал), за да виждате всички канали на устройството в един изглед при намалена консумация на честотна лента.
Документация на Hik-Connect