Obnovení posledního živého náhledu
Zapněte obnovení posledního živého náhledu, aby se při každém spuštění mobilního klienta automaticky obnovila předchozí relace živého náhledu.
Pokud tuto funkci zapnete, při každém spuštění mobilního klienta bude obnoven poslední živý náhled. Režim dělení oken a pořadí oken náhledu (v režimu více oken) budou rovněž obnoveny.
Klepněte na Více > Nastavení pro přechod na stránku nastavení a povolte tuto funkci.
Plovoucí živý náhled
Zapněte plovoucí živý náhled, aby se na stránce seznamu zařízení zobrazovala plovoucí okna náhledu při výběru kamer.
Zobrazení/skrytí nultého kanálu
Zapněte zobrazení nultého kanálu (virtuálního kanálu), abyste viděli všechny kanály zařízení v jednom náhledu při snížení spotřeby šířky pásma.
Dokumentace Hik-Connect