Mitme seadme jagamine korraga
Jaga mitu seadet teise kasutajaga ühe korraga ja määra igale seadmele eraldi õigused.
Kui mõni teine mobiilirakenduse kasutaja vajab mitut sinu seadet, saad need talle korraga jagada võimalikult väikese vaevaga ning samal ajal määrata, millised õigused tal igale seadmele on. Näiteks kui sa ei anna saajale mõne seadme kahesuunalise heli õigust, ei saa ta selle seadme kahesuunalise heli funktsiooni kasutada.
Sammud
-
Puuduta Rohkem lehel Rohkem → Halda jagamise seadeid, et avada Halda jagamise seadeid leht.
-
Ava Saaja leht.
- Esmakordsel jagamisel puuduta
. - Muudel juhtudel puuduta Jaga seadet.
- Esmakordsel jagamisel puuduta
-
Määra konto, millega soovid seadmeid jagada.
Saaja lisamine käsitsi
-
Sisesta otsinguväljale saaja kontoga seotud e-posti aadress või mobiiltelefoni number.
-
Kui leitakse sobivaid varasemaid kontosid, vali üks neist.
Kui sobivat varasemat kontot ei leita, puuduta Lisa saaja, et avada Lisa saaja leht.
-
(Valikuline) Sisesta saaja kohta märkus, näiteks tema nimi.
Märkus
Ainult sina näed märkuse sisu; konto, kellega jagad, seda ei näe.
-
Puuduta
, et valida saaja konto ja lisada see varasemate kontode loendisse. -
Puuduta Järgmine.
Saaja lisamine QR-koodi skannimise teel
-
Puuduta Saaja lehel
, et skannida sihtkonto QR-kood.Konto lisatakse kontode loendisse.
Märkus
Oma konto QR-koodi saamiseks ava Rohkem → Konto haldus → Minu QR-kood.
-
Vali konto varasemate kontode loendist ja puuduta seejärel Järgmine.
-
-
Vali seadmed.
Märkus
Kui seadmetega on seotud mitu kaamerat, saad valida jagatavad kaamerad.
-
Seadista jagatavate seadmete õigused.
- Kõigi õiguste valimiseks märgi Jagamise üksikasjade lehel Kõik õigused.
- Puuduta Jagamise üksikasjade lehel kuvatud seadet, vali õigused ja puuduta
.
Näiteks kui valid Otsevaade ja Kaugtaasesitus, saab saaja õiguse vaadata reaalajas videot ja taasesitada seadme salvestisi.
-
Jagamise lõpetamiseks puuduta Lõpeta.
Saaja mobiilirakenduses kuvatakse jagamise kohta teade. Ta saab teate puudutada ja jagatud seadmed vastu võtta või tagasi lükata.
-
Valikuline: Puuduta varasemate kontode loendis kontot ja seejärel puuduta Kustuta, et kustutada saaja konto ja kõik jagamise andmed.
Hik-Connect juhendid