اشتراکگذاری دستهای چند دستگاه
چند دستگاه را بهصورت یکجا با کاربر دیگری به اشتراک بگذارید و برای هر دستگاه مجوزهای جداگانه تعیین کنید.
اگر کاربر دیگری از کلاینت موبایل به استفاده از چند دستگاه شما نیاز دارد، میتوانید آنها را با کمترین زحمت بهصورت دستهای با او به اشتراک بگذارید و در همان زمان مجوزهای دسترسی دریافتکننده به هر دستگاه را مشخص کنید. برای مثال، اگر مجوز صدای دوطرفه یک دستگاه را به دریافتکننده ندهید، او به قابلیت صدای دوطرفه آن دستگاه دسترسی نخواهد داشت.
مراحل
-
در صفحه بیشتر، روی بیشتر ← مدیریت تنظیمات اشتراکگذاری ضربه بزنید تا وارد صفحه مدیریت تنظیمات اشتراکگذاری شوید.
-
وارد صفحه دریافتکننده شوید.
- برای نخستین بار اشتراکگذاری، روی
ضربه بزنید. - در سایر مواقع، روی اشتراکگذاری دستگاه ضربه بزنید.
- برای نخستین بار اشتراکگذاری، روی
-
حسابی را که میخواهید دستگاهها را با آن به اشتراک بگذارید تعیین کنید.
افزودن دستی دریافتکننده
-
در کادر جستجو، آدرس ایمیل یا شماره تلفن همراه متصل به حساب دریافتکننده را وارد کنید.
-
اگر حساب یا حسابهای تاریخچهای منطبق وجود دارد، یکی از آنها را انتخاب کنید.
اگر هیچ حساب تاریخچهای منطبقی یافت نشد، روی افزودن دریافتکننده ضربه بزنید تا وارد صفحه افزودن دریافتکننده شوید.
-
(اختیاری) یک یادداشت برای دریافتکننده، مثلاً نام او، وارد کنید.
توجه
تنها شما میتوانید محتوای یادداشت را مشاهده کنید و حسابی که با آن به اشتراک گذاشتهاید قادر به دیدن آن نخواهد بود.
-
روی
ضربه بزنید تا حساب دریافتکننده انتخاب شده و به فهرست حسابهای تاریخچه اضافه شود. -
روی بعدی ضربه بزنید.
افزودن دریافتکننده با اسکن کد QR
-
در صفحه دریافتکننده روی
ضربه بزنید تا کد QR حساب موردنظر اسکن شود.این حساب در فهرست حسابها قرار خواهد گرفت.
توجه
برای دریافت کد QR حساب خود به بیشتر ← مدیریت حساب ← کد QR من بروید.
-
حساب را از فهرست حسابهای تاریخچه انتخاب کنید و سپس روی بعدی ضربه بزنید.
-
-
دستگاهها را انتخاب کنید.
توجه
برای دستگاههایی که به چند دوربین متصل هستند، میتوانید دوربینهای موردنظر برای اشتراکگذاری را انتخاب کنید.
-
مجوزهای دستگاه(های) موردنظر برای اشتراکگذاری را پیکربندی کنید.
- برای انتخاب همه مجوزها، در صفحه جزئیات اشتراکگذاری گزینه همه مجوزها را علامت بزنید.
- روی دستگاه نمایشدادهشده در صفحه جزئیات اشتراکگذاری ضربه بزنید، مجوزها را انتخاب کنید و سپس روی
ضربه بزنید.
برای مثال، اگر نمایش زنده و پخش از راه دور را انتخاب کنید، دریافتکننده مجوز مشاهده ویدیوی زنده و پخش ویدیوهای ضبطشده دستگاه را خواهد داشت.
-
برای پایان اشتراکگذاری روی پایان ضربه بزنید.
پیامی درباره این اشتراکگذاری در کلاینت موبایل دریافتکننده نمایش داده میشود. او میتواند روی پیام ضربه بزند و سپس دستگاههای بهاشتراکگذاشتهشده را بپذیرد یا رد کند.
-
اختیاری: در فهرست حسابهای تاریخچه روی حساب ضربه بزنید و سپس روی حذف ضربه بزنید تا حساب دریافتکننده و تمام اطلاعات اشتراکگذاری حذف شود.
مستندات Hik-Connect