ביטול קישור המכשיר מהחשבון המקורי שלו
בטל קישור של מכשיר מחשבון אחר כדי שתוכל להוסיף אותו לחשבון ה-Hik-Connect שלך.
בעת הוספת מכשיר על ידי סריקת קוד QR או Hik-Connect domain, אם התוצאה מראה שהמכשיר כבר נוסף לחשבון אחר, עליך לבטל את קישורו לאותו חשבון לפני שתוכל להוסיפו לחשבונך.
לפני שמתחילים
ודא שהמכשיר והטלפון שמריץ את אפליקציית המובייל נמצאים באותה רשת מקומית.
שלבים
-
הוסף את המכשיר על ידי סריקת קוד QR או Hik-Connect domain.
הערה
-
בעמוד התוצאה, הקש ביטול קישור כדי להתחיל בביטול קישור המכשיר מחשבונו.
-
אופציונלי: אם מתרחשת חריגת רשת, בצע את הפעולות הבאות.
- הקש התחבר ל-Wi-Fi כדי לחבר את הטלפון לרשת ה-Wi-Fi וודא שהמכשיר נמצא באותה רשת מקומית עם הטלפון.
- הקש או שבאפשרותך לבטל את קישור המכשיר מחשבונו ב-GUI המקומי כדי לבטל את קישור המכשיר באמצעות ה-GUI המקומי.
הערה
ביטול קישור המכשיר באמצעות ה-GUI המקומי צריך להיתמך על ידי המכשיר.
-
בעמוד ביטול קישור המכשיר, הזן את סיסמת המכשיר ואת קוד האימות המוצג בתמונה.
-
הקש סיום.
מדריכי Hik-Connect