שיתוף מכשיר יחיד
בחר מכשיר ושתף אותו לחשבון מסוים עם הרשאות גישה ניתנות להגדרה.
באפשרותך לבחור מכשיר ולשתף אותו לחשבון מסוים, ובו-זמנית לקבוע את ההרשאות שיש לנמען לגישה למכשיר. לדוגמה, אם לא תעניק לנמען את ההרשאה לשמע דו-כיווני, הוא לא יוכל להשתמש בפונקציית השמע הדו-כיווני של המכשיר המשותף.
שלבים
-
בחר את המכשיר והיכנס לדף הנמען.
אפשרות 1
- הקש על
כדי להציג את דף רשימת המכשירים במצב רשימה. - החלק את שם המכשיר הרצוי שמאלה, ולאחר מכן הקש על
.
אפשרות 2
-
היכנס לדף תצוגה חיה.
הערה
לפרטים על אופן הכניסה לדף תצוגה חיה, עיין ב-התחלה ועצירה של תצוגה חיה.
-
בחר חלון תצוגה חיה, ולאחר מכן הקש על
. -
הקש על שתף.
אפשרות 3
עבור לוח בקרת אבטחה, הקש על המכשיר בדף רשימת המכשירים כדי להיכנס לדף פרטי המכשיר, ולאחר מכן הקש על
. - הקש על
-
קבע את החשבון שאיתו ברצונך לשתף את המכשיר.
הוספת נמען באופן ידני
-
הזן את כתובת הדוא"ל או את מספר הטלפון הנייד המקושר לחשבון הנמען בתיבת החיפוש.
-
אם קיימים חשבונות היסטוריים תואמים, בחר חשבון היסטורי.
אם לא נמצאו חשבונות היסטוריים תואמים, הקש על הוסף נמען כדי להיכנס לדף הוספת נמען.
-
(אופציונלי) הזן הערה עבור הנמען, כגון שמו.
הערה
רק אתה יכול לראות את תוכן ההערה, החשבון שאיתו שיתפת אינו יכול לראותה.
-
הקש על
כדי לבחור את חשבון הנמען ולהוסיף אותו לרשימת החשבונות ההיסטוריים. -
הקש על הבא.
הוספת נמען באמצעות סריקת קוד QR
-
הקש על
בדף הנמען כדי לסרוק את קוד ה-QR של חשבון היעד.החשבון יופיע ברשימת החשבונות.
הערה
עבור אל עוד ← ניהול חשבון ← קוד ה-QR שלי כדי לקבל את קוד ה-QR של חשבונך.
-
בחר את החשבון מרשימת החשבונות ההיסטוריים ולאחר מכן הקש על הבא.
-
-
אופציונלי: אם אתה משתף מכשיר המקושר למספר מצלמות, בחר את המצלמות שברצונך לשתף.
-
הגדר הרשאות עבור המכשירים המיועדים לשיתוף.
- סמן את כל ההרשאות בדף פרטי השיתוף כדי לבחור את כל ההרשאות.
- הקש על המכשיר המוצג בדף פרטי השיתוף, בחר הרשאות והקש על
.
לדוגמה, אם תבחר תצוגה חיה ושידור חוזר מרחוק, לנמען יהיו ההרשאות לצפות בווידאו חי ולהפעיל את הקלטות הווידאו של המכשיר.
-
הקש על סיום.
הודעה על השיתוף תופיע ב-Mobile Client של הנמען. הוא יכול להקיש על ההודעה ולאחר מכן לקבל או לדחות את המכשיר המשותף.
-
אופציונלי: מחק את חשבון הנמען ואת כל פרטי השיתוף.
- עבור אל עוד ← נהל הגדרות שיתוף.
- הקש על החשבון ולאחר מכן הקש על מחק.
מדריכי Hik-Connect