Жеке құрылғыны ортақ пайдалану
Құрылғыны таңдап, оны белгілі бір аккаунтпен бөлісіп, қол жеткізу рұқсаттарын реттеңіз.
Құрылғыны таңдап, оны белгілі бір аккаунтқа бере аласыз және сонымен бірге қабылдаушының құрылғыға қол жеткізу рұқсаттарын анықтай аласыз. Мысалы, қабылдаушыға екі жақты аудио рұқсатын бермесеңіз, ол ортақ құрылғының екі жақты аудио функциясын пайдалана алмайды.
Қадамдар
-
Құрылғыны таңдап, Қабылдаушы бетіне өтіңіз.
1-нұсқа
- Құрылғылар тізімін тізім режимінде көрсету үшін
түртіңіз. - Қажетті құрылғы атауын солға сырғытып,
түртіңіз.
2-нұсқа
-
Live View бетіне өтіңіз.
Ескертпе
Live View бетіне қалай өтетіні туралы толық ақпаратты Live View-ді іске қосу және тоқтату бөлімінен қараңыз.
-
Live View терезесін таңдап,
түртіңіз. -
Бөлісу түртіңіз.
3-нұсқа
Қауіпсіздік басқару панелі үшін құрылғылар тізімі бетінде құрылғыны түртіп, құрылғы мәліметтері бетіне өтіңіз, содан кейін
түртіңіз. - Құрылғылар тізімін тізім режимінде көрсету үшін
-
Құрылғыны бөліскіңіз келетін аккаунтты орнатыңыз.
Қабылдаушыны қолмен қосу
-
Іздеу өрісіне қабылдаушы аккаунтына байланған электрондық пошта мекенжайын немесе ұялы телефон нөмірін енгізіңіз.
-
Егер сәйкес келетін тарихи аккаунт(тар) болса, солардың бірін таңдаңыз.
Сәйкес тарихи аккаунт табылмаса, Қабылдаушы қосу бетіне өту үшін Қабылдаушыны қосу түртіңіз.
-
(Қосымша) Қабылдаушы үшін ескертпе, мысалы, оның аты-жөнін енгізіңіз.
Ескертпе
Ескертпе мазмұнын тек Сіз ғана көре аласыз, ал ортақ етілген аккаунт оны көре алмайды.
-
Қабылдаушының аккаунтын таңдап, оны тарихи аккаунттар тізіміне қосу үшін
түртіңіз. -
Келесі түртіңіз.
QR кодын сканерлеу арқылы қабылдаушы қосу
-
Мақсатты аккаунттың QR кодын сканерлеу үшін Қабылдаушы бетінде
түртіңіз.Аккаунт аккаунттар тізімінде көрсетіледі.
Ескертпе
Өз аккаунтыңыздың QR кодын алу үшін Қосымша → Аккаунтты басқару → Менің QR кодым тармағына өтіңіз.
-
Тарихи аккаунттар тізімінен аккаунтты таңдап, Келесі түртіңіз.
-
-
Қосымша: Бірнеше камера қосылған құрылғыны бөліссеңіз, бөлісу қажет камераларды таңдаңыз.
-
Бөлісілетін құрылғы(лар) үшін рұқсаттарды реттеңіз.
- Барлық рұқсаттарды таңдау үшін Бөлісу мәліметтері бетіндегі Барлық рұқсаттар опциясын белгілеңіз.
- Бөлісу мәліметтері бетінде көрсетілген құрылғыны түртіп, рұқсат(тар)ды таңдаңыз, содан кейін
түртіңіз.
Мысалы, Live View және Қашықтан ойнату таңдалса, қабылдаушы құрылғының тікелей бейнесін көріп, жазбасын ойнату рұқсатына ие болады.
-
Аяқтау түртіңіз.
Бөлісу туралы хабарлама қабылдаушының мобильді клиентінде пайда болады. Ол хабарламаны түртіп, ортақ етілген құрылғыны қабылдай немесе қабылдамай алады.
-
Қосымша: Қабылдаушы аккаунтын және барлық бөлісу ақпаратын жойыңыз.
- Қосымша → Бөлісу параметрлерін басқару тармағына өтіңіз.
- Аккаунтты түртіп, Жою түртіңіз.
Hik-Connect құжаттамасы