Reluarea Ultimei Vizualizări Live
Activați reluarea ultimei vizualizări live pentru a restaura automat sesiunea anterioară de vizualizare live de fiecare dată când accesați aplicația mobilă.
Dacă activați această funcție, ultima vizualizare live va fi reluată de fiecare dată când accesați aplicația mobilă. Modul de împărțire a ferestrelor și ordinea ferestrelor de vizualizare live (în modul cu ferestre multiple) vor fi de asemenea restaurate.
Atingeți Mai Multe > Setări pentru a accesa pagina Setări, apoi activați funcția.
Vizualizare Live Flotantă
Activați vizualizarea live flotantă pentru a afișa ferestre de previzualizare flotante pe pagina listei de dispozitive când sunt selectate camere.
Afișare/Ascundere Canal Zero
Activați afișarea canalului zero (canal virtual) pentru a vizualiza toate canalele dispozitivului într-o singură vedere, reducând în același timp utilizarea lățimii de bandă.
Documentație Hik-Connect