Obnovenie posledného živého náhľadu
Zapnite obnovenie posledného živého náhľadu, aby sa pri každom spustení mobilného klienta automaticky obnovila predchádzajúca relácia živého náhľadu.
Ak túto funkciu zapnete, pri každom spustení mobilného klienta bude obnovený posledný živý náhľad. Režim delenia okien a poradie okien náhľadu (v režime viacerých okien) budú taktiež obnovené.
Ťuknite na Viac > Nastavenia pre prechod na stránku nastavení a zapnite túto funkciu.
Plávajúci živý náhľad
Zapnite plávajúci živý náhľad, aby sa na stránke zoznamu zariadení zobrazovali plávajúce okná náhľadu pri výbere kamier.
Zobrazenie/skrytie nultého kanála
Zapnite zobrazenie nultého kanála (virtuálneho kanála), aby ste videli všetky kanály zariadenia v jednom náhľade pri znížení spotreby šírky pásma.
Dokumentácia Hik-Connect