Nadaljevanje Zadnjega Pogleda v Živo
Omogočite nadaljevanje zadnjega pogleda v živo za samodejno obnovitev prejšnje seje pogleda v živo vsakič, ko vstopite v mobilno aplikacijo.
Če omogočite to funkcijo, se bo zadnji pogled v živo obnovil vsakič, ko vstopite v mobilno aplikacijo. Način delitve oken in vrstni red oken pogleda v živo (v načinu z več okni) bosta prav tako obnovljena.
Tapnite Več > Nastavitve za vstop na stran Nastavitve in nato omogočite funkcijo.
Dokumentacija Hik-Connect