Återuppta senaste livevisning
Aktivera återuppta senaste livevisning för att automatiskt återställa föregående livevisningssession varje gång du öppnar mobilklienten.
När den här funktionen är aktiverad återupptas den senaste livevisningen varje gång du öppnar mobilklienten. Fönsterindelningen och ordningen på livevisningsfönstren (i flerfönsterläge) återställs också.
Tryck på Mer > Inställningar för att öppna sidan Inställningar och aktivera sedan funktionen.
Hik-Connect Dokumentation