Беззвучний режим для пристроїв, якими поділилися інші
Увімкніть беззвучний режим для пристроїв, якими з вами поділилися, щоб сповіщення тривоги вас не турбували.
Ви можете увімкнути беззвучний режим для пристроїв, якими з вами поділилися інші, якщо не хочете, щоб сповіщення тривоги цих пристроїв вас турбували. Коли режим увімкнено, усі сповіщення тривоги, ініційовані цими пристроями, будуть переведені в беззвучний режим. При цьому ви зможете переглядати інформацію про всі беззвучні сповіщення тривоги з пристроїв у списку сповіщень.
Перейдіть на сторінку Налаштування пристрою одним із наведених нижче способів, а потім увімкніть беззвучний режим.
-
На сторінці списку пристроїв, якщо сторінка у режимі списку, проведіть пальцем ліворуч по назві пристрою і торкніться
. -
На сторінці списку пристроїв, якщо сторінка у режимі мініатюр, торкніться назви пристрою або торкніться
. -
На сторінці Живий перегляд пристрою торкніться
і потім торкніться Налаштування.Примітка
Докладніше про те, як перейти на сторінку Живий перегляд, див. Запуск і зупинка живого перегляду.
Документація Hik-Connect