Sdílení jednoho zařízení
Vyberte zařízení a sdílejte jej s konkrétním účtem s nastavitelnými přístupovými oprávněními.
Můžete vybrat zařízení a sdílet jej s konkrétním účtem, přičemž zároveň určíte, jaká oprávnění bude mít příjemce pro přístup k zařízení. Pokud například příjemci neudělíte oprávnění k obousměrnému zvuku, nebude moci funkci obousměrného zvuku sdíleného zařízení používat.
Postup
-
Vyberte zařízení a otevřete stránku Příjemce.
Možnost 1
- Klepněte na
pro zobrazení seznamu zařízení v režimu seznamu. - Přejeďte po názvu cílového zařízení doleva a klepněte na
.
Možnost 2
-
Otevřete stránku živého náhledu.
Poznámka
Podrobnosti o tom, jak otevřít stránku živého náhledu, najdete v části Spuštění a zastavení živého náhledu.
-
Vyberte okno živého náhledu a klepněte na
. -
Klepněte na Sdílet.
Možnost 3
U zabezpečovacího ovládacího panelu klepněte na zařízení v seznamu zařízení, čímž otevřete stránku podrobností zařízení, a poté klepněte na
. - Klepněte na
-
Nastavte účet, se kterým chcete zařízení sdílet.
Ruční přidání příjemce
-
Do vyhledávacího pole zadejte e-mailovou adresu nebo mobilní telefonní číslo spojené s účtem příjemce.
-
Pokud existují odpovídající účty z historie, vyberte jeden z nich.
Pokud nebyl nalezen žádný odpovídající účet, klepněte na Přidat příjemce a otevřete stránku Přidat příjemce.
-
(Volitelné) Zadejte poznámku k příjemci, například jeho jméno.
Poznámka
Obsah poznámky vidíte pouze vy; účet, se kterým sdílíte, jej nevidí.
-
Klepněte na
pro výběr účtu příjemce a jeho přidání do seznamu předchozích účtů. -
Klepněte na Další.
Přidání příjemce naskenováním QR kódu
-
Na stránce Příjemce klepněte na
a naskenujte QR kód cílového účtu.Účet se zobrazí v seznamu účtů.
Poznámka
Přejděte do Další → Správa účtu → Můj QR kód pro získání QR kódu svého účtu.
-
Vyberte účet ze seznamu předchozích účtů a klepněte na Další.
-
-
Volitelné: Pokud sdílíte zařízení propojené s více kamerami, vyberte kamery, které chcete sdílet.
-
Nakonfigurujte oprávnění pro sdílená zařízení.
- Na stránce Podrobnosti sdílení zaškrtněte Všechna oprávnění pro výběr všech oprávnění.
- Klepněte na zařízení zobrazené na stránce Podrobnosti sdílení, vyberte oprávnění a klepněte na
.
Pokud například vyberete Živý náhled a Vzdálené přehrávání, příjemce získá oprávnění ke sledování živého videa a přehrávání videozáznamů ze zařízení.
-
Klepněte na Dokončit.
Na mobilním klientovi příjemce se objeví zpráva o sdílení. Příjemce může na zprávu klepnout a sdílené zařízení přijmout nebo odmítnout.
-
Volitelné: Odstraňte účet příjemce a všechny informace o sdílení.
- Přejděte do Další → Spravovat nastavení sdílení.
- Klepněte na účet a poté klepněte na Odstranit.
Dokumentace Hik-Connect