Hromadné sdílení více zařízení
Sdílejte s jiným uživatelem více zařízení najednou s individuálním nastavením oprávnění.
Pokud jiný uživatel mobilního klienta potřebuje používat více vašich zařízení, můžete mu je sdílet hromadně s minimálním úsilím a zároveň určit oprávnění, se kterými bude mít přístup ke každému zařízení. Pokud například u některého zařízení neudělíte příjemci oprávnění k obousměrnému zvuku, nebude moci tuto funkci zařízení používat.
Postup
-
Na stránce Další klepněte na Další → Spravovat nastavení sdílení pro otevření stránky Spravovat nastavení sdílení.
-
Otevřete stránku Příjemce.
- Při prvním sdílení klepněte na
. - V ostatních případech klepněte na Sdílet zařízení.
- Při prvním sdílení klepněte na
-
Nastavte účet, se kterým chcete zařízení sdílet.
Ruční přidání příjemce
-
Do vyhledávacího pole zadejte e-mailovou adresu nebo mobilní telefonní číslo spojené s účtem příjemce.
-
Pokud existují odpovídající účty z historie, vyberte jeden z nich.
Pokud nebyl nalezen žádný odpovídající účet, klepněte na Přidat příjemce a otevřete stránku Přidat příjemce.
-
(Volitelné) Zadejte poznámku k příjemci, například jeho jméno.
Poznámka
Obsah poznámky vidíte pouze vy; účet, se kterým sdílíte, jej nevidí.
-
Klepněte na
pro výběr účtu příjemce a jeho přidání do seznamu předchozích účtů. -
Klepněte na Další.
Přidání příjemce naskenováním QR kódu
-
Na stránce Příjemce klepněte na
a naskenujte QR kód cílového účtu.Účet se zobrazí v seznamu účtů.
Poznámka
Přejděte do Další → Správa účtu → Můj QR kód pro získání QR kódu svého účtu.
-
Vyberte účet ze seznamu předchozích účtů a klepněte na Další.
-
-
Vyberte zařízení.
Poznámka
U zařízení propojených s více kamerami můžete vybrat kamery určené ke sdílení.
-
Nakonfigurujte oprávnění pro sdílená zařízení.
- Na stránce Podrobnosti sdílení zaškrtněte Všechna oprávnění pro výběr všech oprávnění.
- Klepněte na zařízení zobrazené na stránce Podrobnosti sdílení, vyberte oprávnění a klepněte na
.
Pokud například vyberete Živý náhled a Vzdálené přehrávání, příjemce získá oprávnění ke sledování živého videa a přehrávání videozáznamů ze zařízení.
-
Klepněte na Dokončit pro dokončení sdílení.
Na mobilním klientovi příjemce se objeví zpráva o sdílení. Příjemce může na zprávu klepnout a sdílené zařízení přijmout nebo odmítnout.
-
Volitelné: Klepněte na účet v seznamu předchozích účtů a poté klepněte na Odstranit pro odstranění účtu příjemce a všech informací o sdílení.
Dokumentace Hik-Connect