Skift enhedens bekræftelseskode
Skift den bekræftelseskode, der bruges til at verificere identitet og kryptere en enheds videoer og billeder.
Enhedens bekræftelseskode bruges til at verificere brugeridentitet samt til at kryptere en enheds videoer (herunder livevideoer og optagede videofiler) og tagne billeder. Du kan ændre enhedens bekræftelseskode for netværkskameraet og Mini Trooper (en type batteridrevet kamera).
Bemærk
For detaljer om, hvordan du krypterer en enheds videoer og tagne billeder, se Indstil video- og billedkryptering.
Trin
-
Åbn siden Indstillinger for enheden.
- På enhedslistesiden, hvis siden er i listevisning, skal du stryge enhedens navn til venstre og trykke på
. - På enhedslistesiden, hvis siden er i miniaturevisning, skal du trykke på enhedens navn eller trykke på
. - På livevisningssiden skal du trykke på
og derefter trykke på Indstillinger.
Bemærk
For detaljer om, hvordan du åbner livevisningssiden, se Start og stop livevisning.
- På enhedslistesiden, hvis siden er i listevisning, skal du stryge enhedens navn til venstre og trykke på
-
Tryk på Skift bekræftelseskode, og tryk derefter på Rediger i pop op-vinduet for at åbne siden Skift bekræftelseskode.
-
Indtast den gamle bekræftelseskode, og tryk derefter på Næste.
-
Opret en ny bekræftelseskode, og bekræft den.
Bemærk
Hvis du har aktiveret funktionen video- og billedkryptering, krypteres nye billeder og videoer med den nye bekræftelseskode. De tidligere krypterede billeder og videoer bruger dog stadig den gamle bekræftelseskode.
Hik-Connect Dokumentation