Indstil video- og billedkryptering
Krypter en enheds videoer og billeder med en bekræftelseskode for ekstra sikkerhed.
Af sikkerhedsmæssige årsager kan du aktivere funktionen video- og billedkryptering for at kryptere videoer eller billeder.
Bemærk
- Hvis du aktiverer funktionen video- og billedkryptering, krypteres enhedens livevideo, optagede video og billeder i hændelsesoplysningerne. Du skal indtaste enhedens bekræftelseskode første gang, du åbner disse sider.
- Hvis du logger ind på mobilklienten med den samme konto på en anden telefon, skal du indtaste enhedens bekræftelseskode igen for at se livevideoen, den optagede video og billeder i hændelsesoplysningerne.
Trin
-
Åbn siden Indstillinger.
- På enhedslistesiden, hvis siden er i listevisning, skal du stryge enhedens navn til venstre og trykke på
. - På enhedslistesiden, hvis siden er i miniaturevisning, skal du trykke på enhedens navn eller trykke på
. - Åbn livevisningssiden, tryk på
, og tryk på Indstillinger.
- På enhedslistesiden, hvis siden er i listevisning, skal du stryge enhedens navn til venstre og trykke på
-
Sæt kontakten Video- og billedkryptering på TIL for at aktivere funktionen.
-
Valgfrit: Skift krypteringsadgangskoden (enhedens bekræftelseskode).
a. Tryk på Skift adgangskode.
b. Tryk på Rediger i pop op-vinduet for at åbne siden Skift adgangskode.
c. Følg vejledningen på siden for at ændre enhedens bekræftelseskode.
Bemærk
Standardbekræftelseskoden for enheden findes normalt på enhedens mærkat. Hvis du ikke finder nogen bekræftelseskode, skal du indtaste den bekræftelseskode, du oprettede, da du aktiverede Hik-Connect-tjenesten. For detaljer om aktivering af Hik-Connect-tjenesten, se Aktiver Hik-Connect-tjenesten for enheden.
Hik-Connect Dokumentation