Del en enkelt enhed
Vælg en enhed, og del den med en bestemt konto med rettigheder, du selv bestemmer.
Du kan vælge en enhed og dele den med en bestemt konto, og samtidig afgøre, hvilke rettigheder modtageren skal have til enheden. Hvis du f.eks. ikke giver modtageren rettigheden til tovejslyd, vil modtageren ikke kunne bruge tovejslydfunktionen på den delte enhed.
Trin
-
Vælg enheden, og åbn siden Modtager.
Mulighed 1
- Tryk på
for at vise enhedslisten i listevisning. - Stryg navnet på den ønskede enhed til venstre, og tryk på
.
Mulighed 2
-
Åbn siden med livevisning.
Bemærk
Se Start og stop livevisning for flere oplysninger om, hvordan du åbner siden med livevisning.
-
Vælg et livevisningsvindue, og tryk på
. -
Tryk på Del.
Mulighed 3
For sikkerhedskontrolpaneler: tryk på enheden på enhedslisten for at åbne enhedens detaljeside, og tryk derefter på
. - Tryk på
-
Angiv den konto, som enheden skal deles med.
Tilføj modtager manuelt
-
Indtast e-mailadressen eller det mobilnummer, der er tilknyttet modtagerens konto, i søgefeltet.
-
Hvis der findes matchende tidligere konti, kan du vælge en af dem.
Hvis der ikke findes en matchende tidligere konto, skal du trykke på Tilføj modtager for at åbne siden Tilføj modtager.
-
(Valgfrit) Indtast en note om modtageren, f.eks. vedkommendes navn.
Bemærk
Kun du kan se indholdet af noten – den konto, du deler med, kan ikke se den.
-
Tryk på
for at vælge modtagerens konto og føje den til listen over tidligere konti. -
Tryk på Næste.
Tilføj modtager ved at scanne QR-kode
-
Tryk på
på siden Modtager for at scanne QR-koden for den ønskede konto.Kontoen vises derefter på kontolisten.
Bemærk
Gå til Mere → Kontostyring → Min QR-kode for at hente din egen QR-kode.
-
Vælg kontoen fra listen over tidligere konti, og tryk på Næste.
-
-
Valgfrit: Hvis du deler en enhed, der er tilknyttet flere kameraer, skal du vælge de kameraer, der skal deles.
-
Konfigurer rettigheder for de enheder, der skal deles.
- Markér Alle rettigheder på siden Delingsdetaljer for at vælge alle rettigheder.
- Tryk på enheden, der vises på siden Delingsdetaljer, vælg rettigheder, og tryk på
.
Hvis du f.eks. vælger Livevisning og Fjernafspilning, får modtageren rettigheder til at se livevideo og afspille videooptagelser fra enheden.
-
Tryk på Afslut.
En meddelelse om delingen vises på modtagerens mobile klient. Modtageren kan trykke på meddelelsen og derefter acceptere eller afvise den delte enhed.
-
Valgfrit: Slet modtagerens konto og alle delingsoplysninger.
- Gå til Mere → Administrer delingsindstillinger.
- Tryk på kontoen, og tryk derefter på Slet.
Hik-Connect Dokumentation