Del flere enheder på én gang
Del flere enheder med en anden bruger på én gang med rettigheder pr. enhed.
Hvis en anden bruger af den mobile klient har brug for flere af dine enheder, kan du dele dem alle sammen på én gang med minimal indsats – og samtidig bestemme, hvilke rettigheder modtageren skal have til hver enkelt enhed. Hvis du f.eks. ikke giver modtageren rettigheden til tovejslyd for en bestemt enhed, vil modtageren ikke kunne bruge tovejslydfunktionen på den pågældende enhed.
Trin
-
Tryk på Mere → Administrer delingsindstillinger på siden Mere for at åbne siden Administrer delingsindstillinger.
-
Åbn siden Modtager.
- Første gang du deler, skal du trykke på
. - I øvrige tilfælde skal du trykke på Del enhed.
- Første gang du deler, skal du trykke på
-
Angiv den konto, som enhederne skal deles med.
Tilføj modtager manuelt
-
Indtast e-mailadressen eller det mobilnummer, der er tilknyttet modtagerens konto, i søgefeltet.
-
Hvis der findes matchende tidligere konti, kan du vælge en af dem.
Hvis der ikke findes en matchende tidligere konto, skal du trykke på Tilføj modtager for at åbne siden Tilføj modtager.
-
(Valgfrit) Indtast en note om modtageren, f.eks. vedkommendes navn.
Bemærk
Kun du kan se indholdet af noten – den konto, du deler med, kan ikke se den.
-
Tryk på
for at vælge modtagerens konto og føje den til listen over tidligere konti. -
Tryk på Næste.
Tilføj modtager ved at scanne QR-kode
-
Tryk på
på siden Modtager for at scanne QR-koden for den ønskede konto.Kontoen vises derefter på kontolisten.
Bemærk
Gå til Mere → Kontostyring → Min QR-kode for at hente din egen QR-kode.
-
Vælg kontoen fra listen over tidligere konti, og tryk på Næste.
-
-
Vælg enhed(er).
Bemærk
For enheder, der er tilknyttet flere kameraer, kan du vælge de kameraer, der skal deles.
-
Konfigurer rettigheder for de enheder, der skal deles.
- Markér Alle rettigheder på siden Delingsdetaljer for at vælge alle rettigheder.
- Tryk på enheden, der vises på siden Delingsdetaljer, vælg rettigheder, og tryk på
.
Hvis du f.eks. vælger Livevisning og Fjernafspilning, får modtageren rettigheder til at se livevideo og afspille videooptagelser fra enheden.
-
Tryk på Afslut for at afslutte delingen.
En meddelelse om delingen vises på modtagerens mobile klient. Modtageren kan trykke på meddelelsen og derefter acceptere eller afvise den delte enhed.
-
Valgfrit: Tryk på kontoen på listen over tidligere konti, og tryk derefter på Slet for at slette modtagerens konto og alle delingsoplysninger.
Hik-Connect Dokumentation