Egyetlen eszköz megosztása
Válasszon ki egy eszközt, és ossza meg egy megadott fiókkal, testre szabható hozzáférési jogosultságokkal.
Kiválaszthat egy eszközt, és megoszthatja egy megadott fiókkal, ugyanakkor meghatározhatja, hogy a címzett milyen jogosultságokkal férhet hozzá az eszközhöz. Például, ha nem adja meg a címzettnek a kétirányú hangátvitel jogosultságát, akkor nem fogja tudni használni a megosztott eszköz kétirányú hangátviteli funkcióját.
Lépések
-
Válassza ki az eszközt, majd lépjen be a Címzett oldalra.
1. lehetőség
- Koppintson a
ikonra az eszközlista oldal listanézetben való megjelenítéséhez. - Húzza balra a kívánt eszköz nevét, majd koppintson a
ikonra.
2. lehetőség
-
Lépjen be az Élőkép oldalra.
Megjegyzés
Az Élőkép oldal megnyitásáról részletes tudnivalókat az Élőkép indítása és leállítása című részben talál.
-
Válasszon ki egy élőkép-ablakot, majd koppintson a
ikonra. -
Koppintson a Megosztás gombra.
3. lehetőség
Biztonsági vezérlőpanel esetén koppintson az eszközre az eszközlista oldalon az eszköz részletei oldal megnyitásához, majd koppintson a
ikonra. - Koppintson a
-
Állítsa be azt a fiókot, amellyel meg szeretné osztani az eszközt.
Címzett kézi hozzáadása
-
Írja be a keresőmezőbe a címzett fiókjához kötött e-mail-címet vagy mobiltelefonszámot.
-
Ha létezik egyező előzményfiók, válasszon egyet közülük.
Ha nem található egyező előzményfiók, koppintson a Címzett hozzáadása gombra a Címzett hozzáadása oldal megnyitásához.
-
(Opcionális) Adjon meg megjegyzést a címzettről, például a nevét.
Megjegyzés
A megjegyzés tartalmát csak Ön láthatja, a címzett fiókja nem.
-
Koppintson a
ikonra a címzett fiókjának kiválasztásához és az előzménylistához való hozzáadásához. -
Koppintson a Tovább gombra.
Címzett hozzáadása QR-kód beolvasásával
-
Koppintson a
ikonra a Címzett oldalon a célfiók QR-kódjának beolvasásához.A fiók megjelenik a fióklistában.
Megjegyzés
A saját fiókja QR-kódját a Továbbiak → Fiókkezelés → QR-kódom menüpontban találja.
-
Válassza ki a fiókot az előzménylistából, majd koppintson a Tovább gombra.
-
-
Opcionális: Ha több kamerához kapcsolt eszközt oszt meg, válassza ki a megosztani kívánt kamerákat.
-
Állítsa be a megosztandó eszközök jogosultságait.
- Jelölje be az Összes jogosultság lehetőséget a Megosztás részletei oldalon az összes jogosultság kiválasztásához.
- Koppintson a Megosztás részletei oldalon megjelenő eszközre, majd válassza ki a jogosultságokat, és koppintson a
ikonra.
Például, ha az Élőkép és a Távoli visszajátszás lehetőséget választja, a címzett jogosult lesz az eszköz élőképének megtekintésére és a rögzített felvételek visszajátszására.
-
Koppintson a Befejezés gombra.
A címzett Mobile Client alkalmazásában megjelenik egy üzenet a megosztásról. A címzett az üzenetre koppintva elfogadhatja vagy elutasíthatja a megosztott eszközt.
-
Opcionális: A címzett fiókjának és az összes megosztási adatnak a törlése.
- Lépjen a Továbbiak → Megosztási beállítások kezelése menüpontra.
- Koppintson a fiókra, majd a Törlés gombra.
Hik-Connect dokumentáció