Több eszköz megosztása kötegelve
Osszon meg egyszerre több eszközt egy másik felhasználóval, eszközönként testre szabható jogosultságokkal.
Ha a Mobile Client egy másik felhasználójának több eszközére is szüksége van, ezeket kötegelve, minimális ráfordítással oszthatja meg vele, és egyúttal meghatározhatja, hogy a címzett milyen jogosultságokkal férhet hozzá az egyes eszközökhöz. Például, ha nem adja meg egy eszközhöz a kétirányú hangátvitel jogosultságát a címzettnek, akkor nem fogja tudni használni annak kétirányú hangátviteli funkcióját.
Lépések
-
A Továbbiak oldalon koppintson a Továbbiak → Megosztási beállítások kezelése menüpontra a Megosztási beállítások kezelése oldal megnyitásához.
-
Lépjen be a Címzett oldalra.
- Első megosztás esetén koppintson a
ikonra. - További alkalmakkor koppintson az Eszköz megosztása gombra.
- Első megosztás esetén koppintson a
-
Állítsa be azt a fiókot, amellyel meg szeretné osztani az eszközöket.
Címzett kézi hozzáadása
-
Írja be a keresőmezőbe a címzett fiókjához kötött e-mail-címet vagy mobiltelefonszámot.
-
Ha létezik egyező előzményfiók, válasszon egyet közülük.
Ha nem található egyező előzményfiók, koppintson a Címzett hozzáadása gombra a Címzett hozzáadása oldal megnyitásához.
-
(Opcionális) Adjon meg megjegyzést a címzettről, például a nevét.
Megjegyzés
A megjegyzés tartalmát csak Ön láthatja, a címzett fiókja nem.
-
Koppintson a
ikonra a címzett fiókjának kiválasztásához és az előzménylistához való hozzáadásához. -
Koppintson a Tovább gombra.
Címzett hozzáadása QR-kód beolvasásával
-
Koppintson a
ikonra a Címzett oldalon a célfiók QR-kódjának beolvasásához.A fiók megjelenik a fióklistában.
Megjegyzés
A saját fiókja QR-kódját a Továbbiak → Fiókkezelés → QR-kódom menüpontban találja.
-
Válassza ki a fiókot az előzménylistából, majd koppintson a Tovább gombra.
-
-
Válassza ki az eszközöket.
Megjegyzés
Több kamerához kapcsolt eszközök esetén kiválaszthatja, mely kamerákat szeretné megosztani.
-
Állítsa be a megosztandó eszközök jogosultságait.
- Jelölje be az Összes jogosultság lehetőséget a Megosztás részletei oldalon az összes jogosultság kiválasztásához.
- Koppintson a Megosztás részletei oldalon megjelenő eszközre, majd válassza ki a jogosultságokat, és koppintson a
ikonra.
Például, ha az Élőkép és a Távoli visszajátszás lehetőséget választja, a címzett jogosult lesz az eszköz élőképének megtekintésére és a rögzített felvételek visszajátszására.
-
Koppintson a Befejezés gombra a megosztás lezárásához.
A címzett Mobile Client alkalmazásában megjelenik egy üzenet a megosztásról. A címzett az üzenetre koppintva elfogadhatja vagy elutasíthatja a megosztott eszközt.
-
Opcionális: Koppintson a fiókra az előzménylistában, majd a Törlés gombra a címzett fiókjának és az összes megosztási adatnak a törléséhez.
Hik-Connect dokumentáció