Del en enkelt enhet
Velg en enhet og del den med en bestemt konto med konfigurerbare tilgangsrettigheter.
Du kan velge en enhet og dele den med en bestemt konto, og samtidig bestemme hvilke tillatelser mottakeren skal ha til å bruke enheten. For eksempel: hvis du ikke gir mottakeren tillatelse til toveis lyd, vil mottakeren ikke ha tilgang til toveis lyd-funksjonen på den delte enheten.
Fremgangsmåte
-
Velg enheten og gå deretter til Mottaker-siden.
Alternativ 1
- Trykk på
for å vise enhetslisten i listevisning. - Sveip navnet på ønsket enhet mot venstre, og trykk deretter på
.
Alternativ 2
-
Gå til Sanntidsvisning-siden.
Merk
For mer informasjon om hvordan du åpner Sanntidsvisning-siden, se Start og stopp sanntidsvisning.
-
Velg et sanntidsvisningsvindu og trykk deretter på
. -
Trykk på Del.
Alternativ 3
For sikkerhetskontrollpaneler: Trykk på enheten i enhetslisten for å åpne enhetsdetaljer, og trykk deretter på
. - Trykk på
-
Angi kontoen du vil dele enheten med.
Legg til mottaker manuelt
-
Skriv inn e-postadressen eller mobilnummeret som er knyttet til mottakerens konto, i søkefeltet.
-
Hvis det finnes en tidligere brukt konto som stemmer, velg den fra historikken.
Hvis det ikke finnes noen treff, trykk på Legg til mottaker for å gå til siden Legg til mottaker.
-
(Valgfritt) Skriv inn et notat om mottakeren, for eksempel navnet hans eller hennes.
Merk
Bare du kan se notatet. Kontoen du deler med, kan ikke se det.
-
Trykk på
for å velge mottakerens konto og legge den til i historikklisten. -
Trykk på Neste.
Legg til mottaker ved å skanne QR-kode
-
Trykk på
på Mottaker-siden for å skanne QR-koden til den aktuelle kontoen.Kontoen vil vises i kontolisten.
Merk
Gå til Mer → Kontoadministrasjon → Min QR-kode for å finne QR-koden til din egen konto.
-
Velg kontoen fra historikklisten og trykk deretter på Neste.
-
-
Valgfritt: Hvis du deler en enhet som er koblet til flere kameraer, velg de kameraene som skal deles.
-
Konfigurer tillatelser for enheten som skal deles.
- Huk av Alle tillatelser på siden Delingsdetaljer for å velge alle tillatelsene.
- Trykk på enheten som vises på siden Delingsdetaljer, velg tillatelser, og trykk deretter på
.
For eksempel: Hvis du velger Sanntidsvisning og Fjernavspilling, vil mottakeren kunne se sanntidsvideo og spille av opptak fra enheten.
-
Trykk på Fullfør.
En melding om delingen vises på mottakerens mobilklient. Vedkommende kan trykke på meldingen og deretter godta eller avslå den delte enheten.
-
Valgfritt: Slett mottakerkontoen og all delingsinformasjon.
- Gå til Mer → Administrer delingsinnstillinger.
- Trykk på kontoen og deretter på Slett.
Hik-Connect Dokumentasjon