Del flere enheter samtidig
Del flere enheter med en annen bruker på én gang, med individuelle tillatelser per enhet.
Hvis en annen bruker av mobilklienten trenger tilgang til flere av enhetene dine, kan du dele dem i én omgang med minst mulig innsats, og samtidig bestemme hvilke tillatelser mottakeren skal ha for hver enkelt enhet. For eksempel: hvis du ikke gir mottakeren tillatelse til toveis lyd på en enhet, vil mottakeren ikke ha tilgang til toveis lyd-funksjonen på denne enheten.
Fremgangsmåte
-
På Mer-siden trykker du på Mer → Administrer delingsinnstillinger for å åpne siden Administrer delingsinnstillinger.
-
Gå til Mottaker-siden.
- Første gang du deler, trykk på
. - Ellers trykker du på Del enhet.
- Første gang du deler, trykk på
-
Angi kontoen du vil dele enheten(e) med.
Legg til mottaker manuelt
-
Skriv inn e-postadressen eller mobilnummeret som er knyttet til mottakerens konto, i søkefeltet.
-
Hvis det finnes en tidligere brukt konto som stemmer, velg den fra historikken.
Hvis det ikke finnes noen treff, trykk på Legg til mottaker for å gå til siden Legg til mottaker.
-
(Valgfritt) Skriv inn et notat om mottakeren, for eksempel navnet hans eller hennes.
Merk
Bare du kan se notatet. Kontoen du deler med, kan ikke se det.
-
Trykk på
for å velge mottakerens konto og legge den til i historikklisten. -
Trykk på Neste.
Legg til mottaker ved å skanne QR-kode
-
Trykk på
på Mottaker-siden for å skanne QR-koden til den aktuelle kontoen.Kontoen vil vises i kontolisten.
Merk
Gå til Mer → Kontoadministrasjon → Min QR-kode for å finne QR-koden til din egen konto.
-
Velg kontoen fra historikklisten og trykk deretter på Neste.
-
-
Velg enhet(er).
Merk
For enheter som er koblet til flere kameraer, kan du velge hvilke kameraer som skal deles.
-
Konfigurer tillatelser for enhetene som skal deles.
- Huk av Alle tillatelser på siden Delingsdetaljer for å velge alle tillatelsene.
- Trykk på enheten som vises på siden Delingsdetaljer, velg tillatelser, og trykk deretter på
.
For eksempel: Hvis du velger Sanntidsvisning og Fjernavspilling, vil mottakeren kunne se sanntidsvideo og spille av opptak fra enheten.
-
Trykk på Fullfør for å fullføre delingen.
En melding om delingen vises på mottakerens mobilklient. Vedkommende kan trykke på meldingen og deretter godta eller avslå den delte enheten.
-
Valgfritt: Trykk på kontoen i historikklisten og deretter på Slett for å fjerne mottakerkontoen og all delingsinformasjon.
Hik-Connect Dokumentasjon