Eén apparaat delen
Selecteer een apparaat en deel het met een specifiek account met instelbare toegangsrechten.
U kunt een apparaat selecteren en dit delen met een specifiek account. Tegelijkertijd kunt u bepalen welke rechten de ontvanger krijgt voor de toegang tot het apparaat. Als u de ontvanger bijvoorbeeld geen rechten geeft voor tweeweg-audio, heeft hij of zij geen toegang tot de tweeweg-audio-functie van het gedeelde apparaat.
Stappen
-
Selecteer het apparaat en ga vervolgens naar de pagina Ontvanger.
Optie 1
- Tik op
om de apparatenlijst in lijstweergave te tonen. - Veeg de naam van het gewenste apparaat naar links en tik vervolgens op
.
Optie 2
-
Ga naar de pagina Live weergave.
Opmerking
Raadpleeg Live weergave starten en stoppen voor meer informatie over hoe u de pagina Live weergave opent.
-
Selecteer een venster voor live weergave en tik vervolgens op
. -
Tik op Delen.
Optie 3
Voor een inbraakcentrale tikt u op het apparaat in de apparatenlijst om de apparaatgegevens te openen en tikt u vervolgens op
. - Tik op
-
Stel het account in waarmee u het apparaat wilt delen.
Handmatig een ontvanger toevoegen
-
Voer in het zoekveld het e-mailadres of het mobiele telefoonnummer in dat aan het account van de ontvanger is gekoppeld.
-
Als er overeenkomende accounts in de geschiedenis staan, selecteert u een account uit de geschiedenis.
Als er geen overeenkomend account wordt gevonden, tikt u op Ontvanger toevoegen om naar de pagina Ontvanger toevoegen te gaan.
-
(Optioneel) Voer een opmerking in voor de ontvanger, bijvoorbeeld zijn of haar naam.
Opmerking
Alleen u kunt de opmerking zien; het account waarmee u deelt, kan deze niet zien.
-
Tik op
om het account van de ontvanger te selecteren en toe te voegen aan de lijst met accounts uit de geschiedenis. -
Tik op Volgende.
Ontvanger toevoegen door een QR-code te scannen
-
Tik op de pagina Ontvanger op
om de QR-code van het gewenste account te scannen.Het account wordt in de accountlijst weergegeven.
Opmerking
Ga naar Meer → Accountbeheer → Mijn QR-code om de QR-code van uw account op te halen.
-
Selecteer het account in de lijst met accounts uit de geschiedenis en tik vervolgens op Volgende.
-
-
Optioneel: Als u een apparaat deelt dat aan meerdere camera's is gekoppeld, selecteert u de camera('s) die u wilt delen.
-
Stel de rechten in voor het apparaat dat u wilt delen.
- Vink Alle rechten aan op de pagina Deelgegevens om alle rechten te selecteren.
- Tik op het apparaat dat op de pagina Deelgegevens wordt weergegeven, selecteer de gewenste rechten en tik vervolgens op
.
Als u bijvoorbeeld Live weergave en Opnames op afstand selecteert, krijgt de ontvanger het recht om live video te bekijken en opnames van het apparaat af te spelen.
-
Tik op Voltooien.
Er verschijnt een bericht over de deling op de Mobile Client van de ontvanger. Hij of zij kan op het bericht tikken en het gedeelde apparaat vervolgens accepteren of weigeren.
-
Optioneel: Verwijder het ontvangeraccount en alle bijbehorende deelgegevens.
- Ga naar Meer → Instellingen voor delen beheren.
- Tik op het account en tik vervolgens op Verwijderen.
Hik-Connect Documentatie