Stille modus voor apparaten die door anderen zijn gedeeld
Schakel de stille modus in voor apparaten die met u zijn gedeeld, zodat alarmmeldingen u niet meer storen.
U kunt de stille modus inschakelen voor apparaten die door anderen met u zijn gedeeld, als u niet gestoord wilt worden door alarmmeldingen van deze apparaten. Wanneer deze modus is ingeschakeld, worden alle alarmmeldingen die door het apparaat of de apparaten worden gegenereerd, gedempt. U kunt de informatie over alle gedempte alarmmeldingen van de apparaten nog wel bekijken in de meldingenlijst.
Open de pagina Instellingen van het apparaat op een van de volgende manieren en schakel vervolgens de stille modus in.
-
Wanneer de pagina met de apparatenlijst in lijstweergave staat, veegt u de apparaatnaam naar links en tikt u op
. -
Wanneer de pagina met de apparatenlijst in miniatuurweergave staat, tikt u op de apparaatnaam of op
. -
Tik op de pagina Live weergave van het apparaat op
en vervolgens op Instellingen.Opmerking
Raadpleeg Live weergave starten en stoppen voor meer informatie over hoe u de pagina Live weergave opent.
Hik-Connect Documentatie