Tryb cichy dla urządzeń udostępnionych przez innych
Włącz tryb cichy dla udostępnionych Ci urządzeń, aby powiadomienia alarmowe już Cię nie rozpraszały.
Możesz włączyć tryb cichy dla urządzeń udostępnionych Ci przez innych, jeśli nie chcesz, aby powiadomienia alarmowe z tych urządzeń Ci przeszkadzały. Po włączeniu tej funkcji wszystkie powiadomienia alarmowe generowane przez urządzenie lub urządzenia zostaną wyciszone. Informacje o wszystkich wyciszonych powiadomieniach alarmowych z urządzeń nadal można sprawdzić na liście powiadomień.
Przejdź do strony Ustawienia urządzenia w jeden z poniższych sposobów, a następnie włącz tryb cichy.
-
Gdy lista urządzeń jest wyświetlana w widoku listy, przesuń nazwę urządzenia w lewo i dotknij
. -
Gdy lista urządzeń jest wyświetlana w widoku miniatur, dotknij nazwy urządzenia lub dotknij
. -
Na stronie Podglądu na żywo urządzenia dotknij
, a następnie dotknij Ustawienia.Uwaga
Szczegółowe informacje o tym, jak przejść do strony Podglądu na żywo, znajdziesz w Uruchamianie i zatrzymywanie podglądu na żywo.
Powiązane
Zbiorcze udostępnianie wielu urządzeń
Udostępnij innemu użytkownikowi wiele urządzeń jednocześnie, konfigurując uprawnienia osobno dla każdego z nich.
Podgląd na żywo
Wyświetlaj obraz na żywo z kamer podłączonych do urządzeń wraz z podstawowymi operacjami, takimi jak przechwytywanie zdjęć, nagrywanie i sterowanie PTZ.
Dokumentacja Hik-Connect