Zdieľanie jedného zariadenia
Vyberte zariadenie a zdieľajte ho s konkrétnym účtom s nastaviteľnými oprávneniami prístupu.
Môžete vybrať zariadenie a zdieľať ho s konkrétnym účtom, pričom zároveň určíte, aké oprávnenia bude mať príjemca na prístup k zariadeniu. Ak napríklad príjemcovi neudelíte oprávnenie na obojsmerný zvuk, nebude môcť využívať funkciu obojsmerného zvuku zdieľaného zariadenia.
Postup
-
Vyberte zariadenie a prejdite na stránku Príjemca.
Možnosť 1
- Ťuknite na
na zobrazenie zoznamu zariadení v režime zoznamu. - Potiahnite názov cieľového zariadenia doľava a potom ťuknite na
.
Možnosť 2
-
Prejdite na stránku živého náhľadu.
Poznámka
Podrobnosti o tom, ako prejsť na stránku živého náhľadu, nájdete v téme Spustenie a zastavenie živého náhľadu.
-
Vyberte okno živého náhľadu a potom ťuknite na
. -
Ťuknite na Zdieľať.
Možnosť 3
Pre bezpečnostný panel ťuknite na zariadenie na stránke so zoznamom zariadení, čím prejdete na stránku s podrobnosťami o zariadení, a potom ťuknite na
. - Ťuknite na
-
Nastavte účet, s ktorým chcete zariadenie zdieľať.
Manuálne pridanie príjemcu
-
Do vyhľadávacieho poľa zadajte e-mailovú adresu alebo mobilné telefónne číslo priradené k účtu príjemcu.
-
Ak existujú zhodujúce sa účty v histórii, vyberte jeden z nich.
Ak sa nenašli žiadne zhodujúce sa účty v histórii, ťuknite na Pridať príjemcu na prechod na stránku Pridať príjemcu.
-
(Voliteľné) Zadajte poznámku k príjemcovi, napríklad jeho meno.
Poznámka
Poznámku vidíte iba vy; účet, s ktorým zdieľate, ju nevidí.
-
Ťuknutím na
vyberte účet príjemcu a pridajte ho do zoznamu histórie účtov. -
Ťuknite na Ďalej.
Pridanie príjemcu naskenovaním QR kódu
-
Ťuknite na
na stránke Príjemca a naskenujte QR kód cieľového účtu.Účet sa pridá do zoznamu účtov.
Poznámka
QR kód svojho účtu získate cez Viac → Správa účtu → Môj QR kód.
-
Vyberte účet zo zoznamu histórie účtov a ťuknite na Ďalej.
-
-
Voliteľné: Ak zdieľate zariadenie prepojené s viacerými kamerami, vyberte kamery, ktoré chcete zdieľať.
-
Nakonfigurujte oprávnenia pre zariadenia, ktoré budete zdieľať.
- Na stránke Podrobnosti zdieľania začiarknite Všetky oprávnenia, čím vyberiete všetky oprávnenia.
- Ťuknite na zariadenie zobrazené na stránke Podrobnosti zdieľania, vyberte oprávnenia a ťuknite na
.
Ak napríklad vyberiete Živý náhľad a Vzdialené prehrávanie, príjemca získa oprávnenia na zobrazenie živého videa a prehrávanie záznamov zariadenia.
-
Ťuknite na Dokončiť.
Na mobilnom klientovi príjemcu sa zobrazí správa o zdieľaní. Príjemca môže na správu ťuknúť a zdieľané zariadenie prijať alebo odmietnuť.
-
Voliteľné: Odstránenie účtu príjemcu a všetkých informácií o zdieľaní.
- Prejdite na Viac → Spravovať nastavenia zdieľania.
- Ťuknite na účet a potom ťuknite na Odstrániť.
Dokumentácia Hik-Connect