Hromadné zdieľanie viacerých zariadení
Zdieľajte viacero zariadení s iným používateľom naraz s individuálnym nastavením oprávnení.
Ak iný používateľ mobilného klienta potrebuje používať viacero vašich zariadení, môžete mu ich zdieľať hromadne s minimálnym úsilím a zároveň určiť oprávnenia na prístup ku každému zariadeniu. Ak napríklad príjemcovi neudelíte oprávnenie na obojsmerný zvuk pre dané zariadenie, nebude môcť využívať funkciu obojsmerného zvuku tohto zariadenia.
Postup
-
Na stránke Viac ťuknite na Viac → Spravovať nastavenia zdieľania a prejdite na stránku Spravovať nastavenia zdieľania.
-
Prejdite na stránku Príjemca.
- Pri prvom zdieľaní ťuknite na
. - Pri ďalších použitiach ťuknite na Zdieľať zariadenie.
- Pri prvom zdieľaní ťuknite na
-
Nastavte účet, s ktorým chcete zariadenia zdieľať.
Manuálne pridanie príjemcu
-
Do vyhľadávacieho poľa zadajte e-mailovú adresu alebo mobilné telefónne číslo priradené k účtu príjemcu.
-
Ak existujú zhodujúce sa účty v histórii, vyberte jeden z nich.
Ak sa nenašli žiadne zhodujúce sa účty v histórii, ťuknite na Pridať príjemcu na prechod na stránku Pridať príjemcu.
-
(Voliteľné) Zadajte poznámku k príjemcovi, napríklad jeho meno.
Poznámka
Poznámku vidíte iba vy; účet, s ktorým zdieľate, ju nevidí.
-
Ťuknutím na
vyberte účet príjemcu a pridajte ho do zoznamu histórie účtov. -
Ťuknite na Ďalej.
Pridanie príjemcu naskenovaním QR kódu
-
Ťuknite na
na stránke Príjemca a naskenujte QR kód cieľového účtu.Účet sa pridá do zoznamu účtov.
Poznámka
QR kód svojho účtu získate cez Viac → Správa účtu → Môj QR kód.
-
Vyberte účet zo zoznamu histórie účtov a ťuknite na Ďalej.
-
-
Vyberte zariadenia.
Poznámka
Pri zariadeniach prepojených s viacerými kamerami si môžete vybrať, ktoré kamery sa majú zdieľať.
-
Nakonfigurujte oprávnenia pre zariadenia, ktoré budete zdieľať.
- Na stránke Podrobnosti zdieľania začiarknite Všetky oprávnenia, čím vyberiete všetky oprávnenia.
- Ťuknite na zariadenie zobrazené na stránke Podrobnosti zdieľania, vyberte oprávnenia a ťuknite na
.
Ak napríklad vyberiete Živý náhľad a Vzdialené prehrávanie, príjemca získa oprávnenia na zobrazenie živého videa a prehrávanie záznamov zariadenia.
-
Ťuknutím na Dokončiť dokončite zdieľanie.
Na mobilnom klientovi príjemcu sa zobrazí správa o zdieľaní. Príjemca môže na správu ťuknúť a zdieľané zariadenie prijať alebo odmietnuť.
-
Voliteľné: Ťuknite na účet v zozname histórie účtov a potom ťuknite na Odstrániť, čím odstránite účet príjemcu a všetky informácie o zdieľaní.
Dokumentácia Hik-Connect