Deljenje ene naprave
Izberite napravo in jo delite z določenim računom z nastavljivimi dovoljenji za dostop.
Izberete lahko napravo in jo delite z določenim računom, hkrati pa določite, kakšna dovoljenja bo imel prejemnik pri dostopu do naprave. Če prejemniku na primer ne dodelite dovoljenja za dvosmerni zvok, ne bo mogel uporabljati funkcije dvosmernega zvoka deljene naprave.
Koraki
-
Izberite napravo in odprite stran Prejemnik.
Možnost 1
- Tapnite
, da prikažete stran s seznamom naprav v načinu seznama. - Ime ciljne naprave povlecite v levo in tapnite
.
Možnost 2
-
Odprite stran za ogled v živo.
Opomba
Podrobnosti o tem, kako odpreti stran za ogled v živo, najdete v razdelku Zagon in ustavitev ogleda v živo.
-
Izberite okno za ogled v živo in tapnite
. -
Tapnite Deli.
Možnost 3
Za varnostno nadzorno ploščo tapnite napravo na strani s seznamom naprav, da odprete stran s podrobnostmi naprave, in nato tapnite
. - Tapnite
-
Nastavite račun, s katerim želite deliti napravo.
Ročno dodajanje prejemnika
-
V iskalno polje vnesite e-poštni naslov ali mobilno telefonsko številko, povezano z računom prejemnika.
-
Če obstajajo ujemajoči se računi iz zgodovine, izberite enega od njih.
Če ni najdenih ujemajočih se računov iz zgodovine, tapnite Dodaj prejemnika, da odprete stran Dodaj prejemnika.
-
(Izbirno) Za prejemnika vnesite opombo, na primer njegovo ime.
Opomba
Vsebino opombe vidite samo vi; račun, s katerim delite, je ne vidi.
-
Tapnite
, da izberete račun prejemnika in ga dodate na seznam zgodovine računov. -
Tapnite Naprej.
Dodajanje prejemnika s skeniranjem kode QR
-
Na strani Prejemnik tapnite
, da skenirate kodo QR ciljnega računa.Račun bo dodan na seznam računov.
Opomba
Kodo QR svojega računa pridobite v Več → Upravljanje računa → Moja koda QR.
-
Izberite račun s seznama zgodovine računov in tapnite Naprej.
-
-
Izbirno: Če delite napravo, povezano z več kamerami, izberite kamere, ki jih želite deliti.
-
Nastavite dovoljenja za naprave, ki jih boste delili.
- Na strani Podrobnosti deljenja označite Vsa dovoljenja, da izberete vsa dovoljenja.
- Tapnite napravo, prikazano na strani Podrobnosti deljenja, izberite dovoljenja in tapnite
.
Če na primer izberete Ogled v živo in Oddaljeno predvajanje, bo prejemnik imel dovoljenja za ogled videa v živo in predvajanje video posnetkov naprave.
-
Tapnite Dokončaj.
V mobilnem odjemalcu prejemnika se bo prikazalo sporočilo o deljenju. Prejemnik lahko tapne sporočilo in sprejme ali zavrne deljeno napravo.
-
Izbirno: Izbrišite račun prejemnika in vse informacije o deljenju.
- Odprite Več → Upravljanje nastavitev deljenja.
- Tapnite račun in nato tapnite Izbriši.
Dokumentacija Hik-Connect