Paketno deljenje več naprav
Več naprav naenkrat delite z drugim uporabnikom in za vsako napravo posebej nastavite dovoljenja.
Če drug uporabnik mobilnega odjemalca potrebuje dostop do več vaših naprav, mu jih lahko delite v paketu z najmanj truda, hkrati pa določite dovoljenja za dostop do vsake naprave. Če prejemniku na primer za določeno napravo ne dodelite dovoljenja za dvosmerni zvok, te funkcije na napravi ne bo mogel uporabljati.
Koraki
-
Na strani Več tapnite Več → Upravljanje nastavitev deljenja, da odprete stran Upravljanje nastavitev deljenja.
-
Odprite stran Prejemnik.
- Pri prvem deljenju tapnite
. - Pri naslednjih deljenjih tapnite Deli napravo.
- Pri prvem deljenju tapnite
-
Nastavite račun, s katerim želite deliti naprave.
Ročno dodajanje prejemnika
-
V iskalno polje vnesite e-poštni naslov ali mobilno telefonsko številko, povezano z računom prejemnika.
-
Če obstajajo ujemajoči se računi iz zgodovine, izberite enega od njih.
Če ni najdenih ujemajočih se računov iz zgodovine, tapnite Dodaj prejemnika, da odprete stran Dodaj prejemnika.
-
(Izbirno) Za prejemnika vnesite opombo, na primer njegovo ime.
Opomba
Vsebino opombe vidite samo vi; račun, s katerim delite, je ne vidi.
-
Tapnite
, da izberete račun prejemnika in ga dodate na seznam zgodovine računov. -
Tapnite Naprej.
Dodajanje prejemnika s skeniranjem kode QR
-
Na strani Prejemnik tapnite
, da skenirate kodo QR ciljnega računa.Račun bo dodan na seznam računov.
Opomba
Kodo QR svojega računa pridobite v Več → Upravljanje računa → Moja koda QR.
-
Izberite račun s seznama zgodovine računov in tapnite Naprej.
-
-
Izberite naprave.
Opomba
Pri napravah, povezanih z več kamerami, lahko izberete, katere kamere želite deliti.
-
Nastavite dovoljenja za naprave, ki jih boste delili.
- Na strani Podrobnosti deljenja označite Vsa dovoljenja, da izberete vsa dovoljenja.
- Tapnite napravo, prikazano na strani Podrobnosti deljenja, izberite dovoljenja in tapnite
.
Če na primer izberete Ogled v živo in Oddaljeno predvajanje, bo prejemnik imel dovoljenja za ogled videa v živo in predvajanje video posnetkov naprave.
-
Tapnite Dokončaj, da zaključite deljenje.
V mobilnem odjemalcu prejemnika se bo prikazalo sporočilo o deljenju. Prejemnik lahko tapne sporočilo in sprejme ali zavrne deljeno napravo.
-
Izbirno: Tapnite račun na seznamu zgodovine računov in nato tapnite Izbriši, da izbrišete račun prejemnika in vse informacije o deljenju.
Dokumentacija Hik-Connect