Дељење једног уређаја
Изаберите уређај и поделите га са одређеним налогом уз подесиве дозволе за приступ.
Можете изабрати уређај и поделити га са одређеним налогом, а истовремено одредити које ће дозволе прималац имати за приступ уређају. На пример, ако примаоцу не доделите дозволу за двосмерну аудио комуникацију, неће моћи да користи функцију двосмерног звука дељеног уређаја.
Кораци
-
Изаберите уређај и отворите страницу Прималац.
Опција 1
- Тапните
да бисте приказали страницу са листом уређаја у режиму листе. - Превуците име циљног уређаја улево и тапните
.
Опција 2
-
Отворите страницу преглед уживо.
Напомена
За детаље о томе како да отворите страницу преглед уживо, погледајте Покретање и заустављање прегледа уживо.
-
Изаберите прозор за преглед уживо и тапните
. -
Тапните Подели.
Опција 3
За безбедносну контролну таблу тапните уређај на страници са листом уређаја да бисте отворили страницу са детаљима уређаја, а затим тапните
. - Тапните
-
Подесите налог са којим желите да делите уређај.
Ручно додавање примаоца
-
У поље за претрагу унесите адресу е-поште или број мобилног телефона повезан са налогом примаоца.
-
Ако постоје одговарајући налози у историји, изаберите један од њих.
Ако нема одговарајућих налога у историји, тапните Додај примаоца да бисте отворили страницу Додај примаоца.
-
(Опционо) Унесите напомену за примаоца, на пример његово име.
Напомена
Садржај напомене видите само ви; налог са којим делите уређај не види ту напомену.
-
Тапните
да изаберете налог примаоца и додате га на листу историје налога. -
Тапните Даље.
Додавање примаоца скенирањем QR кода
-
На страници Прималац тапните
да скенирате QR код циљног налога.Налог ће бити додат на листу налога.
Напомена
QR код свог налога можете добити преко Још → Управљање налогом → Мој QR код.
-
Изаберите налог са листе историје налога и тапните Даље.
-
-
Опционо: Ако делите уређај повезан са више камера, изаберите камере које желите да делите.
-
Подесите дозволе за уређаје које ћете делити.
- На страници Детаљи дељења означите Све дозволе да бисте изабрали све дозволе.
- Тапните уређај приказан на страници Детаљи дељења, изаберите дозволе и тапните
.
На пример, ако изаберете Преглед уживо и Даљинску репродукцију, прималац ће имати дозволе да гледа видео уживо и репродукује видео снимке уређаја.
-
Тапните Заврши.
На мобилном клијенту примаоца појавиће се порука о дељењу. Прималац може тапнути на поруку и прихватити или одбити дељени уређај.
-
Опционо: Избришите налог примаоца и све информације о дељењу.
- Идите на Још → Управљање подешавањима дељења.
- Тапните налог, а затим тапните Избриши.
Hik-Connect документација