Групно дељење више уређаја
Поделите више уређаја са другим корисником одједном, са појединачним подешавањем дозвола за сваки уређај.
Ако други корисник мобилног клијента треба да користи више ваших уређаја, можете их поделити групно уз најмање напора и истовремено одредити дозволе за приступ сваком уређају. На пример, ако примаоцу не доделите дозволу за двосмерну аудио комуникацију за одређени уређај, неће моћи да користи функцију двосмерног звука тог уређаја.
Кораци
-
На страници Још тапните Још → Управљање подешавањима дељења да бисте отворили страницу Управљање подешавањима дељења.
-
Отворите страницу Прималац.
- При првом дељењу тапните
. - У осталим случајевима тапните Подели уређај.
- При првом дељењу тапните
-
Подесите налог са којим желите да делите уређаје.
Ручно додавање примаоца
-
У поље за претрагу унесите адресу е-поште или број мобилног телефона повезан са налогом примаоца.
-
Ако постоје одговарајући налози у историји, изаберите један од њих.
Ако нема одговарајућих налога у историји, тапните Додај примаоца да бисте отворили страницу Додај примаоца.
-
(Опционо) Унесите напомену за примаоца, на пример његово име.
Напомена
Садржај напомене видите само ви; налог са којим делите уређај не види ту напомену.
-
Тапните
да изаберете налог примаоца и додате га на листу историје налога. -
Тапните Даље.
Додавање примаоца скенирањем QR кода
-
На страници Прималац тапните
да скенирате QR код циљног налога.Налог ће бити додат на листу налога.
Напомена
QR код свог налога можете добити преко Још → Управљање налогом → Мој QR код.
-
Изаберите налог са листе историје налога и тапните Даље.
-
-
Изаберите уређаје.
Напомена
За уређаје повезане са више камера можете изабрати које камере желите да делите.
-
Подесите дозволе за уређаје које ћете делити.
- На страници Детаљи дељења означите Све дозволе да бисте изабрали све дозволе.
- Тапните уређај приказан на страници Детаљи дељења, изаберите дозволе и тапните
.
На пример, ако изаберете Преглед уживо и Даљинску репродукцију, прималац ће имати дозволе да гледа видео уживо и репродукује видео снимке уређаја.
-
Тапните Заврши да завршите дељење.
На мобилном клијенту примаоца појавиће се порука о дељењу. Прималац може тапнути на поруку и прихватити или одбити дељени уређај.
-
Опционо: Тапните налог на листи историје налога, а затим тапните Избриши да бисте избрисали налог примаоца и све информације о дељењу.
Hik-Connect документација