LogoDocumentație Hik-Connect
LogoDocumentație Hik-Connect
Pagina principală
Centru de ajutor
Despre Hik-Connect pentru iOSSelectarea țării sau regiunii la prima rulare
Mod vizitator
Înregistrare
Gestionarea dispozitivelor
Gestionarea favoritelor
Partajare dispozitiv
Partajarea unui singur dispozitivPartajarea mai multor dispozitive în lotModul silențios pentru dispozitivele partajate de alții
Vizualizare în direct
Redare
Control acces
Control de securitate
Notificare de alarmă
Răspunsul la un apel de la stația interioară
Alte funcții
Setări de Sistem
Resetarea parolei DVR/NVR
Manual de utilizare
Centru de ajutorPartajare dispozitiv

Partajarea unui singur dispozitiv

Selectați un dispozitiv și partajați-l unui cont specificat, cu permisiuni de acces configurabile.

Puteți selecta un dispozitiv și îl puteți partaja cu un cont specificat, stabilind totodată permisiunile pe care destinatarul le va avea pentru a accesa dispozitivul. De exemplu, dacă nu acordați destinatarului permisiunea de audio bidirecțional, acesta nu va avea acces la funcția de audio bidirecțional a dispozitivului partajat.

Pași

  1. Selectați dispozitivul și apoi accesați pagina Destinatar.

    Opțiunea 1

    1. Atingeți Mod listă pentru a afișa pagina cu lista dispozitivelor în mod listă.
    2. Glisați spre stânga pe numele dispozitivului dorit și apoi atingeți Partajare.

    Opțiunea 2

    1. Accesați pagina Vizualizare în direct.

      Notă

      Pentru detalii despre cum să accesați pagina Vizualizare în direct, consultați Pornirea și oprirea vizualizării în direct.

    2. Selectați o fereastră de vizualizare în direct și apoi atingeți Meniu.

    3. Atingeți Partajare.

    Opțiunea 3

    Pentru centrala de securitate, atingeți dispozitivul din lista de dispozitive pentru a accesa pagina cu detaliile dispozitivului și apoi atingeți Partajare.

  2. Setați contul cu care doriți să partajați dispozitivul.

    Adăugarea manuală a unui destinatar

    1. Introduceți în caseta de căutare adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil asociat contului destinatarului.

    2. Dacă există conturi corespunzătoare în istoric, selectați un cont din istoric.

      Dacă nu se găsesc conturi corespunzătoare, atingeți Adăugare destinatar pentru a accesa pagina Adăugare destinatar.

    3. (Opțional) Introduceți o notă despre destinatar, de exemplu numele acestuia.

      Notă

      Numai dumneavoastră puteți vedea conținutul notei; contul cu care partajați nu o poate vedea.

    4. Atingeți Selectare pentru a selecta contul destinatarului și a-l adăuga în lista conturilor din istoric.

    5. Atingeți Următorul.

    Adăugarea destinatarului prin scanarea codului QR

    1. În pagina Destinatar, atingeți Scanare cod QR pentru a scana codul QR al contului dorit.

      Contul va apărea în lista de conturi.

      Notă

      Accesați Mai multe → Administrare cont → Codul meu QR pentru a obține codul QR al contului dumneavoastră.

    2. Selectați contul din lista conturilor din istoric și apoi atingeți Următorul.

  3. Opțional: Dacă partajați un dispozitiv asociat cu mai multe camere, selectați camerele care trebuie partajate.

  4. Configurați permisiunile pentru dispozitivul care urmează să fie partajat.

    • Bifați Toate permisiunile în pagina Detalii partajare pentru a selecta toate permisiunile.
    • Atingeți dispozitivul afișat în pagina Detalii partajare, selectați permisiunile și apoi atingeți Confirmare.

    De exemplu, dacă selectați Vizualizare în direct și Redare la distanță, destinatarul va avea permisiunea de a vedea video în direct și de a reda înregistrările dispozitivului.

  5. Atingeți Finalizare.

    Pe aplicația mobilă a destinatarului va apărea un mesaj despre partajare. Acesta poate atinge mesajul și apoi poate accepta sau refuza dispozitivul partajat.

  6. Opțional: Ștergeți contul destinatarului și toate informațiile de partajare.

    1. Accesați Mai multe → Gestionare setări partajare.
    2. Atingeți contul și apoi atingeți Ștergere.

Subiecte conexe

  • Partajarea dispozitivului
  • Partajarea mai multor dispozitive în lot
  • Modul silențios pentru dispozitivele partajate de alții

Partajarea dispozitivului

Partajați dispozitivele dumneavoastră cu alți utilizatori și primiți dispozitivele partajate de aceștia.

Partajarea mai multor dispozitive în lot

Partajați mai multe dispozitive unui alt utilizator dintr-o singură operație, cu permisiuni configurate individual.

Cuprins

Pași
Subiecte conexe