Partajarea mai multor dispozitive în lot
Partajați mai multe dispozitive unui alt utilizator dintr-o singură operație, cu permisiuni configurate individual.
Dacă un alt utilizator al aplicației mobile are nevoie să utilizeze mai multe dintre dispozitivele dumneavoastră, le puteți partaja în lot cu cel mai mic efort de operare, stabilind totodată permisiunile pe care destinatarul le va avea pentru fiecare dispozitiv. De exemplu, dacă nu acordați destinatarului permisiunea de audio bidirecțional pentru un anumit dispozitiv, acesta nu va avea acces la funcția de audio bidirecțional a dispozitivului respectiv.
Pași
-
În pagina Mai multe, atingeți Mai multe → Gestionare setări partajare pentru a accesa pagina Gestionare setări partajare.
-
Accesați pagina Destinatar.
- La prima partajare, atingeți
. - În celelalte cazuri, atingeți Partajare dispozitiv.
- La prima partajare, atingeți
-
Setați contul cu care doriți să partajați dispozitivul sau dispozitivele.
Adăugarea manuală a unui destinatar
-
Introduceți în caseta de căutare adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil asociat contului destinatarului.
-
Dacă există conturi corespunzătoare în istoric, selectați un cont din istoric.
Dacă nu se găsesc conturi corespunzătoare, atingeți Adăugare destinatar pentru a accesa pagina Adăugare destinatar.
-
(Opțional) Introduceți o notă despre destinatar, de exemplu numele acestuia.
Notă
Numai dumneavoastră puteți vedea conținutul notei; contul cu care partajați nu o poate vedea.
-
Atingeți
pentru a selecta contul destinatarului și a-l adăuga în lista conturilor din istoric. -
Atingeți Următorul.
Adăugarea destinatarului prin scanarea codului QR
-
În pagina Destinatar, atingeți
pentru a scana codul QR al contului dorit.Contul va apărea în lista de conturi.
Notă
Accesați Mai multe → Administrare cont → Codul meu QR pentru a obține codul QR al contului dumneavoastră.
-
Selectați contul din lista conturilor din istoric și apoi atingeți Următorul.
-
-
Selectați dispozitivele.
Notă
Pentru dispozitivele asociate cu mai multe camere, puteți selecta camerele care vor fi partajate.
-
Configurați permisiunile pentru dispozitivele care urmează să fie partajate.
- Bifați Toate permisiunile în pagina Detalii partajare pentru a selecta toate permisiunile.
- Atingeți dispozitivul afișat în pagina Detalii partajare, selectați permisiunile și apoi atingeți
.
De exemplu, dacă selectați Vizualizare în direct și Redare la distanță, destinatarul va avea permisiunea de a vedea video în direct și de a reda înregistrările dispozitivului.
-
Atingeți Finalizare pentru a încheia partajarea.
Pe aplicația mobilă a destinatarului va apărea un mesaj despre partajare. Acesta poate atinge mesajul și apoi poate accepta sau refuza dispozitivul partajat.
-
Opțional: Atingeți contul din lista conturilor din istoric și apoi atingeți Ștergere pentru a șterge contul destinatarului și toate informațiile de partajare.
Subiecte conexe
Partajarea unui singur dispozitiv
Selectați un dispozitiv și partajați-l unui cont specificat, cu permisiuni de acces configurabile.
Modul silențios pentru dispozitivele partajate de alții
Activați modul silențios pentru dispozitivele care v-au fost partajate, astfel încât notificările de alarmă să nu vă mai deranjeze.
Documentație Hik-Connect