Modul silențios pentru dispozitivele partajate de alții
Activați modul silențios pentru dispozitivele care v-au fost partajate, astfel încât notificările de alarmă să nu vă mai deranjeze.
Puteți activa modul silențios pentru dispozitivele partajate de alte persoane, dacă nu doriți să fiți deranjat de notificările de alarmă ale acestora. Odată activat, toate notificările de alarmă declanșate de dispozitiv(e) vor fi silențiate. Puteți totuși să consultați informațiile despre toate notificările de alarmă silențiate ale dispozitivelor în lista de notificări.
Accesați pagina Setări a dispozitivului într-unul dintre următoarele moduri, apoi activați modul silențios.
-
În pagina cu lista dispozitivelor, când pagina este în mod listă, glisați spre stânga pe numele dispozitivului și atingeți
. -
În pagina cu lista dispozitivelor, când pagina este în mod miniaturi, atingeți numele dispozitivului sau atingeți
. -
În pagina Vizualizare în direct a dispozitivului, atingeți
și apoi atingeți Setări.Notă
Pentru detalii despre cum să accesați pagina Vizualizare în direct, consultați Pornirea și oprirea vizualizării în direct.
Documentație Hik-Connect