Dela flera enheter i en grupp
Dela flera enheter med en annan användare på en gång med individuella behörighetsinställningar per enhet.
Om en annan användare av mobilklienten behöver använda flera av dina enheter kan du dela dem i grupp med minimal ansträngning och samtidigt bestämma vilka behörigheter mottagaren ska ha för varje enhet. Om du till exempel inte ger mottagaren behörighet för tvåvägsljud för en viss enhet kan mottagaren inte använda tvåvägsljudfunktionen på den enheten.
Steg
-
På sidan Mer trycker du på Mer → Hantera delningsinställningar för att gå till sidan Hantera delningsinställningar.
-
Gå till sidan Mottagare.
- Första gången du delar trycker du på
. - Vid övriga tillfällen trycker du på Dela enhet.
- Första gången du delar trycker du på
-
Ange det konto som du vill dela enheterna med.
Lägg till en mottagare manuellt
-
Ange e-postadressen eller mobilnumret som är kopplat till mottagarens konto i sökfältet.
-
Om det finns matchande historiska konton väljer du ett av dem.
Om inga matchande historiska konton hittas trycker du på Lägg till mottagare för att gå till sidan Lägg till mottagare.
-
(Valfritt) Ange en anteckning för mottagaren, till exempel hans eller hennes namn.
Obs
Endast du kan se anteckningen; kontot du delar med kan inte se den.
-
Tryck på
för att välja mottagarens konto och lägga till det i listan med historiska konton. -
Tryck på Nästa.
Lägg till mottagare genom att skanna QR-kod
-
Tryck på
på sidan Mottagare för att skanna QR-koden för det avsedda kontot.Kontot läggs till i kontolistan.
Obs
Gå till Mer → Kontohantering → Min QR-kod för att hämta QR-koden för ditt konto.
-
Välj kontot i listan med historiska konton och tryck på Nästa.
-
-
Välj enheter.
Obs
För enheter som är kopplade till flera kameror kan du välja vilka kameror som ska delas.
-
Konfigurera behörigheter för enheterna som ska delas.
- Markera Alla behörigheter på sidan Delningsinformation för att välja alla behörigheter.
- Tryck på enheten som visas på sidan Delningsinformation, välj behörigheter och tryck sedan på
.
Om du till exempel väljer Livevisning och Fjärruppspelning får mottagaren behörighet att visa live-video och spela upp inspelat videomaterial från enheten.
-
Tryck på Slutför för att slutföra delningen.
Ett meddelande om delningen visas i mottagarens mobilklient. Han eller hon kan trycka på meddelandet och sedan acceptera eller avvisa den delade enheten.
-
Valfritt: Tryck på kontot i listan med historiska konton och tryck sedan på Ta bort för att ta bort mottagarens konto och all delningsinformation.
Hik-Connect Dokumentation