Tyst läge för enheter som delats av andra
Aktivera tyst läge för enheter som delats med dig så att larmaviseringar inte stör dig.
Du kan aktivera tyst läge för enheter som delats med dig av andra om du inte vill bli störd av enheternas larmaviseringar. När läget är aktiverat tystas alla larmaviseringar från enheterna. Du kan ändå se information om alla tystade larmaviseringar från enheterna i aviseringslistan.
Gå till sidan Inställningar för enheten på något av följande sätt och aktivera sedan tyst läge.
-
På enhetslistesidan, om sidan är i listläge, svep enhetens namn åt vänster och tryck på
. -
På enhetslistesidan, om sidan är i miniatyrläge, tryck på enhetens namn eller tryck på
. -
På enhetens sida för Livevisning, tryck på
och tryck sedan på Inställningar.Obs
Mer information om hur du går till sidan Livevisning finns i Starta och stoppa livevisning.
Hik-Connect Dokumentation